whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER KR CAR CENTER B.V.

Ontdek ons jonge en vooraanstaande autobedrijf, specialist in exclusieve jong gebruikte wagens. Van verkoop tot inkoop, wij staan voor je klaar. Op zoek naar jouw droomauto? Wij helpen je wereldwijd bij het vinden én aanschaffen. Ook financiële en garantieoplossingen op maat zijn ons vakgebied. Kom gerust langs, een kop koffie staat klaar!

Content Image 1

ONZE MISSIE

Bij KR Car Center B.V. streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige, exclusieve occasions en een naadloze service. Onze missie is om jouw partner te zijn in het vinden van de perfecte auto, wereldwijd. We bieden niet alleen voertuigen aan, maar ook begeleiding bij financiering en garantie, alles om jouw droomauto werkelijkheid te maken.

ONZE WAARDEN

  • Klantgerichtheid: Uw behoeften staan centraal bij alles wat we doen. We luisteren, adviseren en ondersteunen u bij elke stap.
  • Kwaliteit: We selecteren zorgvuldig onze auto's en diensten om alleen het beste aan te bieden.
  • Betrouwbaarheid: Transparantie en integriteit vormen de kern van onze bedrijfsethos.

WIE ZIJN WE?

kr car center B.V.

Een jong gerenommeerd bedrijf en uw specialist in jong gebruikte occasions, met name in de exclusievere uitvoeringen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het verkopen van uw auto. 

Indien gewenst ook uw partner in de zoektocht naar uw droomauto, bemiddeling en aankoop van elk gewenst model in binnen en buitenland. Wij kunnen ook samen met u kijken naar een gewenste financiering en/of een garantiepakket op maat.

U bent altijd van harte welkom op de zaak, onder het genot van een kopje koffie.
 

Content Image 2

WAAROM KR CAR CENTER B.V.?

KR Car Center onderscheidt zich door de focus op exclusieve, jong gebruikte wagens en een toegewijde service. We zijn niet alleen een verkooppunt, maar jouw partner in het hele proces: van het vinden van je droomauto tot het regelen van financiering en garantie op maat. Onze wereldwijde zoekmogelijkheden zorgen ervoor dat geen enkele auto buiten bereik is. Kom langs voor een unieke ervaring en persoonlijke aandacht, onder het genot van een kopje koffie.

ONZE BEOORDELINGEN

Morgen Internet - Zorgeloos website